MiniBingo

Pris: 5 kr/styck (helt ark 25 kr)
 

MiniBingon är ett ark med 5 brickor där man kan välja att köpa hela arket eller bara enstaka brickor. På framsidan av varje bricka finns en flik som du öppnar innan grundspelet (Tripplarna) börjar. Riv ej loss fliken för kontrollanten måste kunna se vilken MiniBingobricka fliken tillhör.

På undersidan av varje flik döljer sig tre nummer mellan 1 och 90. Det är dessa tre nummer som ska prickas in för att få "MiniBingo". S
pelet grundar sig på det sista utropade numret vid full bricka i varje Trippel.

Bingoutroparen talar också om MiniBingonumret efter varje fullspelad Trippel. Om detta nummer stämmer med något av de tre numren under fliken så markerar du detta nummer. Den spelare som först lyckats pricka in alla tre numren på en och samma flik signalerar då efter att MiniBingonumret ropats ut.

 

På botten av varje bricka finns ytterligare ett nummerfält med 3 vågräta rader som spelas efter att alla Tripplarna är spelade. Detta spel spelas som en Trippel men här kan det dock fattas ett eller flera nummer mellan 1 och 90, likväl som ett och samma kan finnas på flera MiniBingobrickor. Full vågrät rad ger vinst. 

Vinstsumman för MiniBingon är 50 % av dagens försäljningssumma.