• Drive in bingo

Drive in Bingo

Drive in Bingo, tutbingo, bilbingo, kärt barn har många namn. Har du aldrig varit på bingo eller är nyfiken på hur det fungerar just i Larv på LTV Bingo har du hamnat rätt.

Här finns det möjlighet att, som vid klassisk bilbingo, ta bilen in på planen och placera sig i någon av de uppmärkta raderna. Om du inte trivs med att sitta i en bil i flera timmar finns det även sittplatser vid bord inne i klubblokalen. Bäst är då att boka platser inomhus genom att maila eller ringa till oss. Kontaktuppgifter hittar du på fliken Kontakt.

 

Tips inför bingospel

Några tips som kan vara bra att tänka på om du ska spela Drive in Bingo är att bara ha så många brickor av varje som du hinner med, utrusta dig med en bra "duttpenna", stark tuta (på bilen eller en lös cykeltuta exempelvis), en välfylld fikakorg och trevligt sällskap. De rutinerade brukar också ha med en filt eller handduk att lägga på framrutan om solen skulle vara för stark eller om regnet smattrar för högt. 

Det går även att köpa duttpennor, tejp, fika och annat som kan tänkas behövas på plats.
 

 

Under respektive flik ovan kan du läsa om våra olika spel, hur respektive spel går till och hur mycket du kan vinna eller klicka på BINGOBRICKAN till höger, så kommer du till våran fina instruktionsfilm.Varmt Välkomna och lycka till!