Minibingo   5:-/styck (helt ark 25:-)

MiniBingon är ett ark med 5 brickor där man kan välja att köpa hela arket eller bara enstaka brickor.  Brickorna  kostar 5 kronor styck så för hela arket blir det 25 kronor.

Vinstsumman för MiniBingon är 50 % av dagens försäljningssumma.

 

På framsidan av varje bricka finns en flik som man öppnar innan grundspelet ("Tripplarna") börjar.  
OBS!  Riv ej loss fliken för våra kontrollanter måste kunna se att fliken hör till rätt minibingobricka.

På undersidan av varje flik döljer sig 3 stycken slumpvist utvalda nummer mellan 1 och 90, och det är dessa 3 nummer man ska pricka in för att få MiniBingo.

 

På bilden ser Du ett MiniBingoark. Varje flik måste öppnas innan grundspelet börjar eftersom spelet grundar sig på det sista utropade numret vid full bricka i varje trippel.

Bingoutroparen talar också om MiniBingonumret efter varje fullspelad trippel. Om detta nummer stämmer med något av de tre numren under varje flik så markerar man detta. Den spelare som först lyckats pricka in alla tre numren på en och samma flik signalerar då efter att MiniBingonumret ropats ut.

 

På botten av varje bricka finns ytterligare ett nummerfält med 3 vågräta rader som spelas. Spelas som en "Trippel" men här kan det dock fattas ett eller flera nummer mellan 1 och 90 likväl som ett och samma kan finnas på flera brickor.